ФК ЦСКА 1948 е договорил нов вратар, пише "Тема Спорт". Това е 23-годишният Димитър Шейтанов от Септември (София). Ръководствата на двата клуба са си стиснали ръцете и сделката може да се счита за факт.

Според запознати ФК ЦСКА 1948 ще плати и доста сериозна трансферна шестцифрена сума за стража. Интересното е, че през пролетта той ще остане да помага на настоящия си отбор Септември София, който ще води битка за оцеляване в Първа лига.

ФК ЦСКА 1948 представи Емил Ценов

ФК ЦСКА 1948 представи Емил Ценов

Идва от Миньор

Синът на Георги Шейтанов, който в момента е треньор на вратарите на Вихрен, а при Ясен Петров бе и на националния тим, ще се присъедини към новия си клуб през лятото. Тогава се очаква да има продажба на титуляря Даниел Наумов. Интересът от чужбина към него е доста сериозен и трансферът на национала след края на кампанията е напълно възможен. Резервен страж на ФК ЦСКА 1948  в момента е Генадий Ганев, който бе привлечен през лятото, след като договорът му с Берое изтече.

Димитър Шейтанов е юноша на Левски, но не успява да пробие на "Герена". През 2019 година преминава в португалския Авеш, където пази за тима до 23 г. В началото на 2021-а се завръща у нас, за да облече екипа на Пирин Бл, с който стига до елита. Привлечен е от Септември в началото на тази година. Превърна се в основна фигура при столичани, като първо спомогна за промоцията в Първа лига, а след това показа и добри изяви в елита.

Треньорът на вратарите на ФК ЦСКА 1948  Йордан Йорданов-Жан е харесал много Шейтанов-младши, в когото виждал сериозен потенциал за в бъдеще.