Привържениците на ФК  ЦСКА 1948 могат да заплатят от началото на ноември членския си внос за участие в Сдружение "ФК ЦСКА 1948", съобщихаот клуба. Срещу сумата от 80 лв всеки фен може да да получи отстъпки в магазина и право на глас на Общото събрание.

Ето и пълното съобщението, което публикуваха от клуба (без редакторска намеса):

"Армейци,

Календарната 2024 година се задава на хоризонта, а Вие ще бъдете важна част от развитието на любимия отбор!

ЦСКА винаги е бил и ще продължи да бъде клуб, който дава възможност на феновете и поддръжниците на "червените" да имат основна роля във вземането на решения за бъдещето на армейския тим.

От началото на ноември можете да преведете своя внос за членство в Сдружение "ФК ЦСКА 1948" и през следващата 2024 г.

С членство в Сдружението на ЦСКА всеки от Вас получава отстъпки в магазина на армейците, право на глас в Общото събрание, както и най-важното - удоволствието да бъде един от гордите собственици на своя любим отбор!

За 2024 г. членският внос продължава да бъде 80 лв., а отговорността става още по-голяма. ЦСКА е сред най-добрите клубове в елита на България и ще атакува отново европейската сцена. Ние заедно решаваме докъде ще се простират амбициите ни! Ще гледаме ли задружно към върха, Армейци?

Методите за плащане остават непроменени: в клубния офис на бул. "Джеймс Баучер" 12 в столицата, по банков път с превод по сметка:

ФК ЦСКА 1948

IBAN: BG28BPBI81701075253101

BIC: BPBIBGSF

POSTBANK

и чрез EasyPay, посочвайки Клиентски номер (КИН) на ФК ЦСКА 1948: 8424395284. Попълнете вашето име и телефонен номер в графата "Забележка".

Благодарим на всеки член на

Сдружението и на всеки, който тепърва ще се включи в нашата червена кауза! Вашата подкрепа е изключително важна за клуба!

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС! САМО ЦСКА!".

ФК ЦСКА 1948 би Левски по навик, Педриньо герой

ФК ЦСКА 1948 би Левски по навик, Педриньо герой

"Червените" доиграха мача с човек по-малко