ФК ЦСКА 1948 победи с 1:0 ФК Македония Гьорче Петров в проверка, играна в комплекса "Голд Сити" в Алания.

Единствения гол в срещата реализира Марио Топузов с точен шут в 16-ата минута. Мачът предложи интересен футбол и динамика. Положенията пред двете врати сътвориха три греди - една от тях в актива на българския състав.

ФК ЦСКА 1948 също поздрави Бербатов

ФК ЦСКА 1948 също поздрави Бербатов

За рождения му ден

Сред зрителите беше националният селекционер Ясен Петров.

Николай Ганчев не уцели с глава рамката. В 16-ата минута по-добрата игра на "червените" даде резултат. Топузов порази мрежата на третия в класирането на шампионата в Северна Македония с удар в долния десен ъгъл.

Първото полувреме не предложи други попадения, като ФК ЦСКА 1948 имаше още две възможности за гол. След почивката в игра за българския тим се появиха звездите на отбора Мартин Камбуров и Галин Иванов. Малко след подновяването на играта Камбуров направи пропуск пред вратата на северномакедонците. Те от своя страна отвърнаха с коварен изстрел на Робиньо, който се отби в страничната греда. Последва добавка, която националът Даниел Наумов майсторски спаси с една ръка.

Мартин Камбуров: Старая се да не мисля за рекорда, но няма как

Камбуров: Старая се да не мисля за рекорда, но няма как

"Мога да кажа, че 2020 година бе успешна за мен"

Съставът от Скопие продължи да търси изравняване и за малко да го постигне в 72-ата минута, когато гредата за втори път помогна на вратаря Наумов. В 80-ата минута Борислав Дамянов се размина с красив гол. Бившият нападател на Кариана (Ерден) нанесе воле след центриране отляво, топката тупна и се насочи към далечния ъгъл, където обаче беше отбита от бранител в жълто, след което се удари в горната греда.

Балъков: Сашо Александров става по-добър с годините

Балъков: Сашо Александров става по-добър с годините

"Като виното е"