ФК ЦСКА 1948 пусна в продажба картички на футболисти и легенди, които в момента са част от отбора. Сред тях са старши треньорът Любослав Пенев, спортният директор Ради Здравков, оперативният директор Стойчо Младенов.

Ето какво написаха "червените":

"ЦСКА официално пусна в продажба уникални картички на водещите фигури в състава на "червените", както и на армейските легенди, работещи понастоящем в клуба! Сред тях са старши треньорът Любослав Пенев, оперативният директор Стойчо Младенов и много други незабравими армейски звезди!

Любо Пенев говори пред медиите в петък

Любо Пенев говори пред медиите в петък

Преди срещата с Лудогорец

Фен си на двигателя в халфовата линия на ЦСКА - Ивайло Чочев, но и никога няма да забравиш как спортният ни директор Радослав Здравков дирижираше полузащитата на "армейците" през 80-те? Добрата новина, е че не е нужно да избираш измежду някой от тях!

Ексклузивните картички на легендите на ЦСКА са допълнени със статистически данни за всяка от големите армейски фигури и информация за най-паметните им постижения. Вземи твоята индивидуална картичка на твоя "червен" любимец от миналото и настоящето или пък се сдобий с цял сет от 9 ретро картички с подарък химикал или от 11 картички на играчи от настоящия тим на ЦСКА с подарък химикал. Любопитно е, че за този комплект можете да изберете внимателно на кои точно 11 футболисти от тима искате картичка.

Със стилен дизайн и отлично качество картичките на отбора са перфектната опция за всеки, който иска да пренесе армейския дух в офиса или дома си. Ако съумеете върху тях да вземете и автограф от своите фаворити от състава, то със сигурност този артикул може да придобие безценна стойност. Предлагаме възможността и да си закупите картичка директно с подписа на вашия любимец!

Винаги верни! САМО ЦСКА!"