Собственикът на ФК ЦСКА 1948 Цветомир Найденов се похвали с Методи Томанов, като публикува негова снимка на страницата си във "Фейсбук", пише "Мач Телеграф".

"Леко, технично...чак артистично", написа Найденов към снимката. Не е тайна, че той иска да доведе Томанов в клуба от момента, в който той напусна Лудогорец. Бившият играч на ЦСКА от 80-те години се раздели с "Орлите" в края на 2018 година, като за последно бе технически директор в Разград.

Феновете на Лудогорец настояват за завръщането на Методи Томанов

Феновете на Лудогорец настояват за завръщането на Методи Томанов

Негодуват от трансферната политика на клуба

От ФК ЦСКА 1948 обаче не бързат да обявяват назначението му. "Все още се водят разговори. Надявам се, че ще имат положителен резултат, но на този етап не можем да коментираме този въпрос", обявиха от клубната управа.

Самият Томанов засега също отрича да е подписал със столичани: "Отказвам да коментирам излезлите информации, че съм започнал работа в клуба. Не съм подписвал договор с никой".

Мнозина смятат, че евентуалното привличане на Томанов ще доведе и до промяна в клубната политика. Както е известно, клубът от Бистрица разчита на този етап единствено на български играчи. Томанов има широк поглед и върху родния пазар, но в момента едва ли има какво толкова да открие на него. Освен това той се смята и за специалист в разузнаването на съперници.