ФК ЦСКА 1948 представи трите си официални фланелки за сезон 2022/2023 със специално видео с участието на трима от лидерите в състава - Ивайло Чочев, Георги Русев и Александър Александров.

Любо Пенев стартира във ФК ЦСКА 1948 с двоен трансфер

Любо Пенев стартира във ФК ЦСКА 1948 с двоен трансфер

Грънчов и Джонатан идват в клуба

Столичният клуб залага за трета поредна година на германския гигант "Адидас" за производството на артикулите, като цялата колекция на отбора през новата кампания отново ще бъде с гарантираното високо качество, присъщо на световноизвестния бранд.

Основен партньор в изработката на новата екипировка пък по традиция е най-голямата верига за спортни стоки в България - Sport Depot, информират още "червените". Титулярната фланелка на ФК ЦСКА 1948 е в емблематичния червен цвят, гостуващата е в бял, а третата фланелка - в златист цвят.

8Представяне на Любослав Пенев за треньор на ФК ЦСКА 1948

С посланието "Расте, но не старее" на ръкавите на титулярния си екип "червените" отново ще подчертаят връзката си със своя дом - София. Градът, видял купища от незабравимите победи в историята на ЦСКА, добавят от клуба. На гърба на новата титулярна фланелка на "червените" пък ще грее стилно лого, посветено на предстоящата през този сезон 75-годишнина от създаването на ЦСКА.