ФК ЦСКА 1948 официално обяви, че се разделя с треньора Тодор Киселичков. Временно "червените" ще бъдат водени от Радослав Здравков. 

"Тодор Киселичков се разделя с ЦСКА 1948 и вече няма да заема поста старши треньор в клуба.

Решението беше взето по взаимно съгласие. Той напуска ролята на наставник малко след поражението на ЦСКА с 2:4 в първия кръг на efbet Лига.

В периода си начело на "червените" Киселичков записа впечатляващ баланс в плейофната фаза на шампионата през сезон 2020/21. "Армейците" успяха да се класират в Топ 6, като в крайна сметка завършиха на петата позиция в класирането и приключиха участието си в плейофите без загуба.

Преди да заеме поста на старши треньор специалистът се присъедини в края на март към щаба на ЦСКА като помощник треньор.

Клубът благодари на Тодор Киселичков за всеотдайната му работа и професионалното му отношение! Вярваме, че той има отлично бъдеще пред себе си! Пожелаваме му успех в новите предизвикателства!

На този етап съставът ще бъде воден от спортния директор на клуба и легенда на ЦСКА - Радослав Здравков, до назначаването на нов старши треньор", написаха от клуба.

ФК ЦСКА 1948 има нов треньор

ФК ЦСКА 1948 има нов треньор

Ангел Стойков поема "червените"