ФК ЦСКА 1948 получи сериозно рамо от Острова. Петима привърженици на Стокпорт подсрепяха столичани при погрома с 4:0 над Локомотив (Пловдив), пише "Мач Телеграф".

Британците бяха настанени в централата ложа и получиха атрибути на отбора за спомен. "Пожелаваме ви да постигнете големи успехи. Надяваме се, че и ситуацията при нас ще се промени", обявиха британците, чийто тим крета в долните дивизии.

Ден по-рано чужденците изгледаха още един двубой на ФК ЦСКА 1948. Става въпрос за една от юношеските формации, която гостуваше на Левски Раковски. Те бяха впечатлени най-вече от състоянието на стадион "Раковски" и заляха социалните мрежи със снимки от съоръжението, което напомня повече на руините, които се превърнаха сходни такива в Украйна по време на войната там. Трибуните нямат седалки, а трева и храсти са заели повечето пространство в тях. Таблото пък изглежда като обстрелвано с гранатомет.

Приключението на феновете на Стокпорт пък стартира от Монтана, където изгледаха битката между едноименния местен тим и Миньор.

Както е известно, България се превърна в рай за "ловците" на мачове. Тази мания тресе фенове от Ейре до другия край на Европа. Целта на тези хора е да присъстват на колкото се може повече мачове през даден уикенд, в екзотични за тях страни и най-вече стадиони.

Николай Киров: Ранното оставане на противника с човек по-малко работеше в наша полза

Николай Киров: Ранното оставане на противника с човек по-малко работеше в наша полза

"През първата част ни беше по-трудно"