Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, говори след равенството 1:1 при гостуването на Локомотив (Пловдив).

"Стана хубав мач между два от водещите отбори. Доволен съм от срещата. Както те, така и ние можехме да победим. Има една горчивина, но равният резултат е реален. Шанс не ни достигна, получихме гол в първите минута на срещата, но си личеше една умора в част от футболистите", каза Гьонов.

"Равносметката ми е доста положителна след първата част на сезона. Тръгнахме по-колебливо, отборът имаше реално 2 седмици подготовка преди старта на първенството. Много от футболистите се присъединиха след първия кръг. Изпуснахме доста точки, които бяха важни. Убеден съм, че ще се концентрираме и ще направим втората част от шампионата по-добра от първата."

"На този етап остават още 3 мача до края на годината, но ние имаме достатъчно футболисти. Дано всички се оправят, защото днес бяхме с група от 15 човека, което не е много окей. Мисля, че е реално да бъдем в топ 3 на България", заяви Гьонов.

Локомотив (Пловдив) и ФК ЦСКА 1948 не се победиха - 1:1

ФК ЦСКА 1948 не се даде на Локо (Пд), "смърфовете" с трети мач без победа у дома

Двубоят на "Лаута" завърши 1:1