Талантливият вратар на ФК ЦСКА 1948 - Даниел Наумов, сподели своите очаквания за предстоящия сблъсък с Левски от efbet Лига. Стражът е на мнение, че той и колегите му имат всички необходими качества, за да постигнат успех над "сините". Ето какво каза той пред колегите от dsport:

"Готови сме за мача с Левски, през тази седмица ни предстои подготвителен лагер в Правец. Тренираме добре и смятам, че сме готови за срещата. Очаквам победа. Треньорите ни ще анализират съперника, ще ни запознаят по-детайлно с играта им и мисля, че този път ще се представим на доста по-високо ниво.

Доволен съм от представянето си през сезона. Има доста мачове до началото на плейофите. Намираме се на добра позиция. Трябва да печелим двубоите си и със сигурност ще влезем първата шестица. Все още не сме обърнали специално внимание на мача за Купата, който ни предстои, тъй като ни чака двубой с Левски. Когато дойде време за другия турнир ще говорим повече. Надявам се да получа повиквателна и да играя за националния отбор на България. Дано да съм попаднал в полезрението на Ясен Петров".

Красимир Балъков ще говори за мача с Левски

Красимир Балъков ще говори за мача с Левски

В петък