Футболистът на ФК ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев бе определен за играч на годината и най-добър халф в анкетата сред феновете на отбора.

"Изключително горд и щастлив съм за тези две награди. Това значи, че съм се представил добре и хората са ме оценили. Феновете дават оценките на футболистите. По-добре е две награди, отколкото една. И двете са важни за мен", каза Чочев.

ФК ЦСКА 1948 и Стойчо Младенов се разделиха?

ФК ЦСКА 1948 и Стойчо Младенов се разделиха?

Скоро ще бъде обявено официално

"Изпратих добра година. Да се надяваме, че 2024 ще е много добра, защото през миналата година изтървах евротурнирите. Сега се надявам годината да е същата, но да играе в Европа", допълни още футболистът на "червените".

"Всички моменти с моето семейство са най-щастливи през годината. Чисто футболно, всеки един мач, в който играя ми е любим. Чувствам се щастлив и удовлетворен от това, което правя. Всеки гол е специален за мен, защото позицията, на която играе, не се изисква да вкарвам. Всеки гол ме прави щастлив и горд това, което съм постигнал", допълни Чочев.

"Аз съм казал, че в съблекалнята имам момчета, които могат да бъдат капитани. Лентата е чест и отговорност и се надявам, че ще успея да оправдавам техните очаквания и да се представям добре. През новата година искам да бъда здрав. Другото с много работа и тренировки се надявам да повторя, а защо не и по-добра година от миналата", заяви халфът.

"Напуснаха ни много добри футболисти и така може би най-нормалното нещо е да не сме на нивото от преди. Надявам се с много работа и с играчите в съблекалнята да се представят добре и да не се усети липсата на тези добри футболисти, които напуснаха", заяви още Чочев.

"Ще бъде трудно за Европа. Има много отбори, които искат да играят там. Трябва да се подготвим добре, за да може да поддържаме темпо през целия полусезон, с което да затрудним другите. Надявам се в края на сезона да сме отново в евротурнирите", каза Чочев.

ФК ЦСКА 1948 се раздели и с Даниел Наумов

ФК ЦСКА 1948 се раздели и с Даниел Наумов

Вратарят ще играе в Полша