Младен Кръстаич не е водил разговори с Ивайло Чочев относно участието му в предстоящите европейски квалификации на България. Това призна голмайсторът на efbet Лига в специално интервю за NOVA.

Футболистът на ФК ЦСКА 1948 има 17 гола от началото на сезона, като три от тях паднаха през пролетния дял от шампионата.

"Така е преценило треньорското ръководство в този момент да не бъда повикан в националния отбор, но от мен се иска само едно - да продължавам да играя добре, да показвам добри игри и в даден момент, ако те преценят да ме извикат, аз съм готов и съм насреща да играя отново за националния отбор", заяви полузащитникът.

България на Кръстаич отново ще играе 3-4-1-2

България на Кръстаич отново ще играе 3-4-1-2

Очаква се да заложи на дебютант

Според Чочев националите ни имат шансове за класиране на финалите на турнира в Германия догодина.

"Няма тези големи фаворити, които срещнахме в другите квалификации като Англия, Италия и Франция. Сега имаме добра сплав от млади футболисти и няколко по-опитни и шансовете, според мен, са доста големи. Най-важният мач е първият с Черна гора - да победим, да тръгнем с три точки и мисля, че това ще даде увереност на момчетата и за гостуването в Унгария", допълни още Чочев.