Досегашният старши-треньор на Спортист (Своге) - Борислав Кьосев, поема третия отбор на ЦСКА 1948, който се състезава в Югозападната Трета лига, съобщи за БТА източник от "червения" клуб. Кьосев поема отбора от Йордан Минев, който преди две седмици напусна тима.

Кьосев напусна Спортист Своге след отпадането на тима от Славия на 1/16-финалите в турнира за Купата на страната. Иначе във Втора лига свогенци са на 5-о място с 28 точки, само на 2 от 2-ия в класирането ФК Крумовград.

Третият отбор на ФК ЦСКА 1948 се състезава в Югозападната Трета лига, група А. След 16-ия кръг тимът на ФК ЦСКА 1948 III e на 8-о място в класирането с 14 точки, изоставайки на 11 от 5-ото място, което изпраща отборите в плейофа за промоция във второто ниво.

Заради наплива от дублиращи състави Зоналният съвет на БФС-София раздели 22-ата състава на две подгрупи, които играят шампионата в две фази. След изиграването на 22 кръга отборите се разделят - първите 5 от всяка група се събират в един поток, който определя победителя в края на сезона. Останалите 6 от двете групи ще спорят за оставане, като последните четири отбора напускат дивизията. Целта на ФК ЦСКА 1948 III е да избегне битките за оставане, но за момента дистанцията е 11 точки.

Радослав Кирилов - новият Бижутер

Радослав Кирилов - новият Бижутер

Крилото на ФК ЦСКА 1948 отбеляза гол близнак на този на Христо Йовов