Красимир Балъков даде брифинг преди срещата на ФК ЦСКА 1948 с Ботев (Пловдив).

Легендарният плеймейкър призова за пълна мобилизация.

"Във всеки мач излизаме с очакване да победим. Този е ключов, който може да ни донесе още по-голямо самочувствие на отбора, да ни даде добра основа за бъдещи резултати. Надявам се футболистите да разберат важността на мача и да се раздадат, както го направиха срещу Етър.

Камбуров: Тотално надиграхме отбора на Етър

Камбуров: Тотално надиграхме отбора на Етър

"Ще ми бъде приятно да си партнирам с Гущеров"

Още не знаем как ще изглежда съставът. Контузени нямаме, само Чочев е в период на възстановяване. Проблеми нямаме.

Проблемите в Ботев ли? Всички негативни моменти в един момент се явяват позитивно оръжие за противниците, в случая Ботев. Освен това Ботев има много силни футболисти. Видяхме как играха срещу Левски - динамично, разчупено, компактно. Проблемите явно не им влияят. Ще е грешка, ако си помислим, че ще играем срещу един по-слаб Ботев. Очаква ни здрав мач, с голям заряд.

Тодор Неделев е сред най-качествените български футболисти. Той е от малкото играчи с идеи у нас. Ще се съобразим с него, разбира се, но специална тактика срещу Неделев няма да има. Ботев има и други качествени футболисти - Шоколаров, Шопов. Ботев е един добър отбор, трябва да се играе стегнато срещу него.

Балъков: Когато побеждаваш с пет гола, не може да търсиш недостатъци в играта

Балъков: Когато побеждаваш с пет гола, не може да търсиш недостатъци в играта

"За първи път отборът бе спокоен, уверен и със самочувствие на терена"

Красимир Петров е сериозен, има добър тайминг с футболистите, има добро бъдеще като треньор - с каквото мога, ще му помагам. Виждам много неща в отбора, трудно може да се каже колко време ще ни трябва. Една победа не означава нищо. Ако успеем да победим Ботев, ще е втора поредна победа, която ще бъде добра основа. Затова този мач е важен.

Националният отбор? Всеки клуб работи и ще е доволен, ако има футболисти в националния отбор. За повиквателните питайте г-н Дерменджиев. Пожелавам успех на националния отбор! Ще стискам палци да успеем да преодолеем Унгария и да играем финал след това.

Мартин Камбуров е най-резултатният български футболист от началото на годината

Мартин Камбуров е най-резултатният български футболист от началото на годината

За добро или зло...

Случаите на COVID-19 в Арда (Кърджали) ли? Трябва да свикнем да живеем в условията на тази пандемията. Трябва да внимаваме, да се съобразяваме. Идвам от тестове за коронавирус, не знам утре какви ще са нашите резултати. Трябва много да се внимава. Ще бъде лошо, ако се случат такива неща в много отбора, защото футболът се ръководи от периодизация", каза Балъков.