Мениджърът на ФК ЦСКА 1948 Красимир Балъков анализира актуални теми около отбора. Бала даде пресконференция пред медиите преди заминаването за лагер в Турция.

"Нормално е, разчитаме само на български футболисти. Знаете нашият футбол къде се намира в последните 15-20 години. След като не можем в този момент да изкарваме големи таланти трябва да работим повече от всички други и то в насоките, където има много недостатъци - физическа и спортнотактическа подготовка. Работим изключително много в тези две насоки, освен нормалния подготвителен период. Надяваме се това да доведе до по-добри резултати", заяви Балъков.

ФК ЦСКА 1948 с контрола срещу Динамо (Киев)

ФК ЦСКА 1948 с контрола срещу Динамо (Киев)

Новаците се похвалиха със съобщение

"3-4 футболисти сме освободили, на тяхно място сме привлекли 5-6 човека. Някои са обявени. Другите са Дамянов, Личев от Кариана, Хайдаров от Левски. Това младо момче на 17 години. Новото попълнение от Асколи - българин, който е играл в Лудогорец. Юноша на Асколи - Стефан Статев. Момче с големи перспективи. За в бъдеще ще ни е от полза. Ангел Лясков дойде преди 3-4 дена. Всички са под 22 години. Някои са младежки национали. Нашата политика е категорична и ясна и държим да намерим подхода и начина с младите футболисти да се развиват като играчи и ние като клуб да постигаме успехи. Това е единствено работа, работа и работа", заяви Балъков.