Четирима футболисти преминаха пробен период и бяха одобрени от треньора на Царско село - Любослав Пенев.

Ето кои са те:

- Васил Божинов е роден на 8 декември 1996 година в Петрич. Юноша е на Пирин (Благоевград) и играе за първия отбор на "орлетата". Има мачове са Септември (Симитли), Поморие, Беласица (Петрич) и Вихрен (Сандански). Божинов може да играе на различни позиции на терена приоритетно като десен бранител и десен полузащитник.

- Салиф Сисе е роден на 12 юли 1992 година във Франция и играе като нападател. Футболистът има малийски корени. Последният му клуб е третодивизионния Гранвил, Франция. Сисе е юноша на Льо Ман, а също така е играл за Лимож, Люкон, Белфор и Атлетик (Марсилия). В контролните срещи на Царско село Сисе отбеляза 4 попадения в 3 мача.

- Брахими е роден на 17 септември 1998 във Франция и играе като полузащитник. Футболистът е с алжирски корени. Последният му клуб е Фьор (Франция). Брахими също премина пробен период в Царско село и взе участие в контролните срещи на отбора.

- Дилан Мертенс е роден на 20 юли 1995 в Нидерландия и играе като плеймейкър. Последният клуб на играча е нидерландския Конинклике, а преди това е защитавал цветовете на ТОП Оос, Телсар, Волендаам и Ден Бош.