Собственикът на Царско село - Стойне Манолов говори за предстоящото дебютно участие на неговия тим в Първа лига. Той допълни, че "царете" ще бъдат подсилени от доста чуждестранни футболисти.

"Смятам, че ще бъдем готови за началото на сезона. Трансферният пазар е отворен до 1 септември, така че ще направим всичко възможно да привлечем достатъчно добри състезатели, за да бъдем конкурентни на отборите в елита. В близките дни очакваме още двама бразилци. Очакваме и от Холандия да пристигнат двама футболисти. Сигурно е, че ще имаме доста чужденци в отбора и разбира се, ще разчитаме на нашите състезатели. Те са достатъчно добри и горят от желание и нетърпение да покажат качествата си в елита", заяви Стойне Манолов пред "БНР".

"Смятам, че бюджетът ни ще бъде съвсем нормален за тимовете от втората осмица. За първата шестица няма да се впишем, но смятам, че ще подсигурим достатъчно добър бюджет, който да бъде атрактивен за футболистите. Първата ни цел ще бъде да останем в Първа лига, а след това, ако можем да направим нещо повече, би било чудесно. Няма някакви свръх очаквания. Но оставането в елита би било добър резултат за нас", допълни собственикът на Царско село.

Царско село ще домакинства на стадион "Славия"

Царско село ще домакинства на стадион "Славия"

Това ще продължи, докато приключи реновирането на клубния им стадион