Изпълнителният директор на Царско село говори след трансфера на испанския защитник Хулио Родригес. Пред официалния сайт на клуба той коментира и постъпката си от преди дни, когато показа пачки с пари, твърдийки, че те са от трансфер.

Г-н Андреевски, Царско село привлече испански защитник. Приключи ли селекцията на отбора?

- Да, радваме се, че успяхме да се договорим с Хулио Родригес. Той бе избран от Никола Спасов и смятам, че ще ни свърши добра работа. Знаете, че Густаво Карбониери се подложи на операция и ни трябваше футболист на този пост. Родригес има необходимите качества за нашия отбор. Колкото до селекцията сме отворени за всеки един добър млад футболист, който може да повиши класата на отбора.

Започнахте 2020 година с победа. Колко важна беше тя?

- Няма да крием, че успехът срещу Витоша беше важен. Направихме добра подготовка и бяхме сигурни, че ще успеем да победим. Успяхме да окомплектоваме добър отбор, който със сигурност ще поднесе доста изненади в първенството.

В края на миналата седмица в социалните мрежи се появи един клип, в който пред пачки с пари говорите за трансфера на Антуи. Каква е неговата история?

- Това беше шега между приятели. Със сигурност не е планирано да излиза по медиите. Просто се шегувахме помежду си. Нямам представа как този клип се е появил в социалните мрежи, но със сигурност мястото му не е там. Най-малкото трансферната сума за Антуи пристига по банков път. Никой не прави трансфери с пари в брой. Пак казвам. Това беше приятелска шега, която нямаше място в социалните мрежи и медиите.

Царско село привлече испански защитник

Царско село привлече испански защитник

Хулио Родригес за последно е играл в румънския Волунтари