Вратарят на Тотнъм Юго Лорис демонстрира самочувствие, заявявайки, че Сити и Ливърпул трябва да се притесняват от неговия тим. През миналия сезон Тотнъм стигна до финала в Шампионската лига за първи път в историята си, но загуби именно от Ливърпул, а в крайното класиране във Висшата лига остана далеч зад шампиона Сити и мърсисайдци.

Почетино: Моята лична цел е да спечеля трофей

Почетино: Моята лична цел е да спечеля трофей

Тази вечер от 19:30 часа Тотнъм се изправя срещу действащия шампион на Англия Манчестър Сити

"Мисля, че Сити и Ливърпул трябва да се притесняват от нас. Доказахме през последните години, че можем да отвърнем на най-добрите тимове във Висшата лига и Европа. Важно е да правим това регулярно през този сезон, важно е да гостуваме на стадионите на Сити и Ливърпул и да взимаме точки", коментира Лорис.

"Знаем колко сме добри. Знаем, че сме топ отбор, но когато нещата опрат до подобни гостувания, трябва да постигаме резултати.

Почетино не ни позволява да се страхуваме. Не влизаме в нито един мач съкрушени психически. Всеки път сме на терена с мисълта, че можем да спечелим и да надиграем съперника", добави стражът.

"Все пак трябва да признаем, че Сити и Ливърпул са истинските претенденти за трофея. Ние ще дадем най-доброто от себе си, за да се борим за първото място, но ще бъде трудно да намерим постоянството."

Трябва да опитаме да използваме опита, който натрупахме през последните няколко години , по най-добрия начин. Всичко опира до детайлите - да не губим мач, особено такъв, който не заслужаваш да спечелиш. Постигаш равенство, взимаш точка и всичко е наред, защото и съперникът прибира такава. Ако искаш да останеш близо до най-добрия тим във Висшата лига, това чувство е важно. През миналия сезон имаше мачове, в които заслужавахме равен, но загубихме. Знаем колко трудно се играе като гост на Сити, затова резултатът ни дава увереност. Сега просто трябва да намерим своето постоянство", завърши Лорис.