Мениджърът на Тотнъм Анонио Конте отказа да коментира темата за евентуална зимна селекция в отбора. Италианецът подчерта, че ентусиазмът му за работа е голям и има чувството, че може да постигне нещо страхотно с "шпорите", макар че все още Тотнъм е далеч от топ отборите в Премиър лийг.

"Знам, че в момента сме малко далеч от топ клубовете, но трябва да работим, за да подобрим ситуацията. Можем да направим това и тогава нашите фенове ще ни подкрепят. Не е толкова просто, но аз имам голям ентусиазъм и търпение и вярвам, че тук можем да спечелим важен трофей. Имаме нужда от време и търпение, но аз имам голямо желание да направя нещо страхотно с Тотнъм. Приех тази работа, защото чувствам, че Тотнъм е правилният клуб, в който мога да представя своите идеи и философия за футбола.

Антонио Конте: Да имам 1% шанс за титлата е достатъчно за мен

Антонио Конте: Да имам 1% шанс за титлата е достатъчно за мен

Никога не съм поемал отбор, който е бил шампион в предходния сезон, коментира специалистът

Януари все още е много далеч. Трябва да сме концентрирани, да печелим точки и да се изкачваме в класирането. Трябва да изиграем много мачове. Аз вярвам на тези футболисти.

Новините около контузията на Серхио Ромеро не са добри. Контузията е сериозна. Не знам кога ще се завърне - януари, февруари... Със сигурност 2021 година вече приключи за него. Трябва да изчакаме. Ситуацията с Ло Селсо е много по-добра. Моите очаквания са да го видя на тренировка още на следващия ден след мача с Брентофрд", заяви Конте.