Новият мениджър на Тотнъм Антонио Конте окачестви двубоя с Витес в Лигата на конференциите като "един луд мач", след като дебютира начело на "шпорите" с победа с 3:2 в турнира.

Лондончани бързо дръпнаха с 3:0, но допуснаха връщането на два гола от съперника още до почивката. След паузата цели трима футболисти получиха червен картон и напуснаха терена, като първо бе изгонен защитникът на домакините Кристиан Ромеро, а в края гостуващият състав остана с двама играчи по-малко.

Хари Кейн на седмото небе заради Конте

Хари Кейн на седмото небе заради Конте

Радва се, че ще работят заедно

"Това беше един луд мач. Обикновено не обичам такъв тип мачове - луд мач означава, че всичко може да се случи. Но същевременно мисля, че трябва да спечелим и спечелихме. Водехме с 3:0, след това допуснахме два гола, които можеше да избегнем. След червения картон бяхме в опасност. Да печелиш, когато страдаш, е добре за отбора, за тези играчи. Те трябваше да подобрят самочувствието си. Трябваше да работят много. Проблемът е, че трябва да намерим времето, за да работим", започна Конте за BT Sport.

"Имаме два дни до следващия мач (б.ред. те играят с Евертън в неделя), след това идва паузата за националните отбори. Със сигурност трябва да се подобрим. Не е лесно, защото трябва да се подготвим за два дни за мача с Евертън...сега имаме само един ден. Утре е невъзможно да се работи с играчите, които играха тази вечер. Те останаха без енергия. Утре ги чака почивка и ще тренираме с играчите, които не бяха на терена днес. Трябва ни търпение, защото трябва да работим върху много аспекти - тактически и физически. Не се притеснявам от работата. Знам, че само чрез работа можеш да постигнеш важни цели", завърши той