Тотнъм се отърва от услугите на Антонио Конте, след като цял сезон се луташе и не успя да се представи добре на нито един фронт, но за един от футболистите не само резултатите са причината за преследването му, но и самият той търси вина в себе си.

Става дума за Хюн-Мин Сон, за когото това е най-лошият сезон за последните пет години. Кореецът беше попитан за клубното развитие след приятелския мач на националния му отбор с Уругвай и той каза, че се чувства отговорен.

"Трябваше да играя по-добре. Чувствам се отговорен за неговото напускане, защото не можах да помогна много на клуба. Много съм благодарен за всичко, което направи Конте. Той е страхотен треньор и има много опит. Пожелавам му всичко най-добро", казва Сон.

Сон получи неприятна контузия преди световното първенство в Катар. Той получи фрактура на орбиталната кост, заради която почива известно време, а на Световното първенство все пак се представи с предпазна маска. Този сезон той има шест гола в 26 мача във Висшата лига, а за сравнение миналата година имаше 23 в 35.

Виери: Конте има брутален характер, постоянно прави проблеми

Виери: Конте има брутален характер, постоянно прави проблеми

Има треньори като него и Жозе Моуриньо, които са като чукове и изискват максимума от всеки, постоянно