Бъдещето на Хари Кейн продължава да бъде неясно, след като нападателят на Тотнъм не пътува заедно с тима за Португалия за първия плейоф от Лигата на конференциите срещу Пасош де Ферейра.

Кейн беше включен в групата от 25 футболисти за Лигата на конференциите, но капитанът на националния отбор на Англия ще остане в Лондон, за да работи над формата си.

Кейн тренира за първи път през този сезон във вторник сутринта, след като приключи принудителната му изолация. Той не можа да вземе участие в подготовката на отбора и в мача срещу Манчестър Сити, спечелен от "шпорите" с 1:0. Очевидно суперзвездата на Тотнъм ще трябва да почака още, за да запише първите си минути през този сезон.

Въпреки че по-рано това лято президентът на клуба Даниел Леви отхвърли офертата на Манчестър Сити за нападателя от 100 милиона паунда, спекулациите за неговото бъдеще продължават. В неделя ясно си пролича, че "гражданите" имат нужда от подобен играч, който да наклони везните в тяхна полза особено след напускането на Агуеро.

От Тотнъм отхвърлиха и подобрената оферта на Сити за Хари Кейн

От Тотнъм отхвърлиха и подобрената оферта на Сити за Хари Кейн

Даниел Леви спрял да си вдига телефона