Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм - Димитър Бербатов заяви, че таранът на "шпорите" Хари Кейн трябва много внимателно да обмисли своите ходове пред предстоящото лято, тъй като има опасност да опетни своята история с лондончани, ако се опита да осъществи натиск към клуба за трансфер.

"Мога да разбера и дори да се отъждествя със ситуацията. Съчувствам му, но смятам, че той ще остане в Тотнъм. Той има страхотно наследство в отбора, но рискува да го опетни, ако окаже натиск към клуба да го продаде през лятото. Когато кажете Тотнъм, това е Хари Кейн, когато кажете Хари Кейн, това е Тотнъм.

Юго Лорис поема към Саудитска Арабия след края на сезона

Юго Лорис поема към Саудитска Арабия след края на сезона

Договорът му с "шпорите" е до 2024 година

Те са свързани завинаги, защото той е водещият голмайстор на отбора, на Англия и най-вероятно ще счупи рекорда на Алан Шиърър за най-много голове в Премиър лийг. Така че от него зависи да реши кое е по-важно. Наследството му с "шпорите", което е невероятно, личните рекорди или това да спечели нещо. От него зависи да реши.

В един момент Тотнъм вероятно ще спечели нещо и ще постигне по-голямо постоянство. Всеки сезон те тръгват с такова намерение, че сезонът ще е определящ, но досега не се получава. В един момент съм сигурен, че ще стане, но кога? Нямам идея", каза Бербатов, цитиран от "90min.com".

Кайл Уокър сравни Ерлинг Халанд с Хари Кейн

Кайл Уокър сравни Ерлинг Халанд с Хари Кейн

Успях да оценя нивото му, споделя бранителят