Българската звезда - Димитър Бербатов сподели своите ярки впечатления от новия стадион на бившия му клуб Тотнъм, който официално беше откри в двубоя срещу Кристъл Палас в сряда.

"Имах късмета да играя за легендите на Тотнъм миналия уикенд и мога да ви кажа едно - този стадион е произведение на изкуството. Наистина, той е един от най-добрите в Европа. Говорейки от гледната точка на футболистите, всичко е перфектно. Помислено е за всеки малък детайл, за всичко, от което играчите може да се нуждаят преди или след мач. За мен бе удоволствие да играя там".

"Казах на Даниел Леви, че единственият минус е, че този стадион не съществуваше, когато аз играех за Тотнъм. Старият "Уайт Харт Лейн" си имаше своя чар и също бе хубав, но времената се менят и отборите трябва да се адаптират. Сега бе правилният момент за нов стадион и той е страхотен. Клубът има и отлична тренировъчна база и това е голямо предимство пред много други отбори. Все пак обаче най-важното си остава представянето на отбора на терена. Клубът има два важни компонента и остава само последният - да спечели трофеи - но и това ще стане, сигурен съм", заяви Бербатов.

Тотнъм с рекордна печалба за сезон 2017/18

Тотнъм с рекордна печалба за сезон 2017/18

"Шпорите" са заработили 113 млн. паунда