Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте заяви, че няма да може да разчита на защитника Ерик Дайър за мача с Арсенал. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в неделя.

"Ерик Дайър е контузен, има мускулен проблем и няма да е на разположение за мача с Арсенал. Жалко е, че трябва да изиграем тези три мача преди паузата, а след това трябва да възстановим играчите. Важно е да го направим, защото имаме много контузени играчи, а ситуацията с коронавирус продължава да я има, правим тестове всеки ден и понякога получаваме изненади. Подготвяме се за този мач с Арсенал. Всички отбори страдат в момента.

Със сигурност трябва да опитам да бъда по-спокоен. Ще е трудно да се накарам да изживявам мачовете по различен начин, но понякога трябва да седнеш и да оставиш играчите да взимат най-добрите решеия и да се справят с трудностите в мачовете. Това е част от процеса по подобряване на това те да имат повече отговорност при взимането на решения в мачовете. Приех тази работа, за да работя в един модерен клуб, което е добре за всеки треньор. Повтарям, че сега е време за работа. Аз направих своите оценки на ситуацията и смятам, че единственото, което ни остава, е да работим, за да я подобрим", заяви Конте.