Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че не се притеснява за Хари Кейн, след като капитанът на Англия пропусна дузпа за тима си, която му костваше отпадането от Франция на четвъртфиналите на Световното първенство в Катар по-рано този месец.

Запитан дали се притеснява за състоянието на нападателя си, Конте отговори: "Не, честно казано, защото говорим за нападател от световна класа."

"Във футбола можеш да имаш страхотни моменти, но и такива, в които си рачочарован, ако пропуснеш дузпа", добави италианецът, който бе част от националния тим на Италия, който загуби финала от Бразилия на Мондиала през 1994 година.

"Като играч никога не съм изпускал дузпа, защото не съм бил. Никога! Бях истинско бедствие! С дузпи загубих финала от Бразилия, но мисля, че минаваш през това, въпреки че си много разочарован", каза още треньорът.

"На първо време си тъжен, но знаеш, че трябва да продължиш напред. Футболът ти дава възможността да имаш дружи шансове за радост. Честно казано, не се притеснявам за него. Виждам, че е много добре в тези два дни, в които е с нас", каза още Антонио Конте.

Тотнъм, който е на четвърто място във Висшата лига, ще играе срещу десетия Брентфорд в понеделник.

Тотнъм предлага на Конте драстично увеличение на заплатата

Тотнъм предлага на Конте драстично увеличение на заплатата

Лондончани искат да го задържат