Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте говори за възможността Кристиан Ериксен да се завърне в състава на лондончани. Халфът получи сърдечен арест по време на двубоя от Евро 2020 срещу Финландия, като след това му бе поставен байпас. Поради тази причина той разтрогна договора си с Интер, а в мометна е играч на Брентфорд.

"Честно казано, бяха изненадан от това развитие, защото мислех, че Кристиан има нужда от повече време, преди да се завърне да играе в Англия. Със сигурност Ериксен е част от историята на Тотнъм.

Да се завърне тук би било добра възможност за него, за мен и за клуба. Сега той има договор с Брентфорд, но това е само за шест месеца. След това ще видим какво ще се случи. Имах късмета да се видя с него в неделя и да поговорим. Видях го с неговото семейство.

Аз съм първият човек, който би искал да го види отново на терена, защото заедно прекарахме много добър период в Интер. Спечелихме първенството и прекарахме два сезона заедно. Желая му всичко най-добро. Никога не знаеш какво може да се случи. Би било добре отново да работим заедно", каза Конте.

Тотнъм задължително трябва да плати 50 млн. евро за Ромеро

Тотнъм задължително трябва да плати 50 млн. евро за Ромеро

Антонио Конте харесва аржентинския национал