Предаването на ТОПСПОРТ и SportCafe - "Топ прогнози", по традиция ще направи последния ден от работната седмица още по-позитивен за вас, нашите верни зрители. Този петък наш гост е съсобственикът на Левски Константин Папазов. 

Пред водещия Виктор Вутов той говори по всички актуални теми, свързани със "сините", а също така и какви са шансовете за трофей на баскетболния отбор в края на сезона. 

След него в студиото беше и колегата от dsport.bg Димитър Пенев. Той даде експертните си прогнози за петте най-интересни срещи у нас и в Европа през този уикенд.

Ето двубоите, които попаднаха в програмата на "Топ прогнози" (Коефициентите са на нашия партньор WINBET): 

ЦСКА - ЛЕВСКИ

ЕВЕРТЪН - АРСЕНАЛ

ТОТНЪМ - ЛЕСТЪР

БАРСЕЛОНА - ВАЛЕНСИЯ

ЛАЦИО - НАПОЛИ

Припомняме, че предаването е на запис, а коефициентите са актуални към 16 декември (сряда). Дали и как са се променили, може да видите тук.

Детелин Баялцалиев в "Топ прогнози": Все по-неподготвени съдии се вкарват в елита, липсата на независимост е голям проблем

Детелин Баялцалиев в "Топ прогнози": Все по-неподготвени съдии се вкарват в елита, липсата на независимост е голям проблем

"Съдийската комисия се подбира под натиск, а реферите следват това, което им се спуска като линия на поведение"

Партньорите ни от WINBET имат специална промоция във връзка с дербито между ЦСКА и Левски. Те предлагат специалната си промоция с двойна награда, в която потребителите на www.winbet.bg, които поставят залози с реални средства "на живо" за срещата. С минимален залог от 20 лв., направен при минимален коефициент от 1.30, всеки от тях ще получи 50 бонус-завъртания за играта Vampires vs Wolves на Pragmatic Play. Повече подробности вижте тук.

Снимка 510140

WINBET ще раздаде награди на обща стойност 250 000 лв. в своята специална празнична бонус-игра, която започва от днес. Всеки ден от 18 до 31 декември 2020 г., играчите в платформата winbet.bg могат да спечелят големи парични награди, а в новогодишната нощ един от тях ще спечели голямата награда в играта - лек автомобил Mercedes Benz GLE. Вижте тук подробностите.

Снимка 510141