ТОПСПОРТ и SportCafe представят епизод №12 на "Топ прогнози".

Както вече знаете, предаването ни е в нов, по-интересен формат. Гостите в студиото вече са двама. Първо при нас за интервю ще идват популярни футболни личности, с които ще обсъждаме актуалните теми около клуба, с който са свързани.

Дончо Донев в "Топ прогнози": Левски е пред нокдаун, ЦСКА има резервен вариант, ако Ганчев си тръгне

Дончо Донев в "Топ прогнози": Левски е пред нокдаун, ЦСКА има резервен вариант, ако Ганчев си тръгне

"Всички казват, че футболът трябва да се освободи от "Бащицата", но аз смятам точно обратното"

След това ще идва ред на същинската част - прогнозите за петте дербита в България и водещите европейски първенства. Предположенията ще бъдат на колеги от други медии.

Снимка 485317

Източник: topsport.bg

В "Топ прогнози" предоставяме коефициентите на нашия партньор - WINBET.

В първата част на предаването, при водещия Ивайло Димитров беше президентът на Локомотив (Пд) - Христо Крушарски.

Финансовият благодетел на "смърфовете" коментира, по неподражаемия си начин, горещите теми около клуба. Бизнесменът направи анализ на полуфиналната битка-реванш с Левски, говори относно шанса на пловдивчани да спечелят отново Купата на България и колко "дълбок" е неговият джоб, за да се бори с Лудогорец за шампионската титла през следващия сезон.

"След възстановяването на първенството, се знаеше, че ние сме един от претендентите за Купата. Доволен съм от резултата срещу Левски. Трябваше да им вкараме поне някой гол, за да затвърдим това, което очаквахме.

Наточили сме се здраво за тая втора Купа и няма да я изпуснем лесно. Защо трябва да говорим само за пари!?

Снимка 485322

Източник: topsport.bg

Демокрацията е криворазбрана във футбола. 4 млн лева годишно ми струва издръжката на Локомотив (Пд). Това даже е много за българския футбол. Време е да влезем в час на класния малко! Само с вдигане на заплати и бонуси, няма да стигнем до никъде. Все още печатница за пари нямам.

Предполагам, че на Тити и Наско не им е никак лесно в Левски. Дано намерят верния път.

Обувките ми са вече на 10 години, така че не мисля да харча пари за нови!

Бруно Акрапович помогна за решаването на казуса баща, майка, леля и стринка в Локомотив (Пд). Гонзо и Бруно Акрапович се съобразяват с мен, не аз с тях. На външен вид изглеждам доста лекомислен, но в някои отношения като се покажа в Пловдив на стадиона, всички бягат, защото много съм викал. А аз не викам, просто така си говоря!

Христо Янев в "Топ прогнози": Гриша Ганчев истински обича ЦСКА, знаем през какво минахме с него

Христо Янев в "Топ прогнози": Гриша Ганчев истински обича ЦСКА, знаем през какво минахме с него

Журналистът Стефан Ралчев прогнозира петте най-интересни двубоя за уикенда

Моят джоб не е достигнал до там, за да сме шампиони. До Лудогорец не мога да стигна, колкото и да ми се иска", сподели Крушарски.

А какво още каза той за селекцията в Локомотив (Пд), защо е закупил билети за юбилея на Левски и как ще се реши сложния казус с ТВ правата, вижте в прикаченото видео от епизод №12 на предаването "Топ прогнози".