Предаването на ТОПСПОРТ и SportCafe - "Топ прогнози", по традиция ще направи последния ден от работната седмица още по-позитивен за вас, нашите верни зрители. Този петък наш гост е легендата на ЦСКА Георги Велинов.

Пред водещия Виктор Вутов бившият вратар говори за книгата си "Моята история", както и по всички актуални теми, свързани с "червените". 

След него в студиото беше колегата от gol.bg Веселин Коларов. Той даде експертните си прогнози за петте дербита в Европа. 

Ето двубоите, които попаднаха в програмата на "Топ прогнози" (Коефициентите са на нашия партньор WINBET):

ЛИВЪРПУЛ - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

АРСЕНАЛ - НЮКАСЪЛ 

ИНТЕР - ЮВЕНТУС

ЛАЦИО - РОМА

БАЙЕРН - ФРАЙБУРГ 

Стефан Яръмов в "Топ прогнози": Пренебрегнах тези, които не обичат Гриша Ганчев... Футболът е диктатура, но трябва да има и морал!

Стефан Яръмов в "Топ прогнози": Пренебрегнах тези, които не обичат Гриша Ганчев... Футболът е диктатура, но трябва да има и морал!

Своите предположения за петте най-интересни срещи от Европа даде Никола Дърпатов

Припомняме, че предаването е на запис, а коефициентите са актуални към 13 януари (сряда). Дали и как са се променили, може да видите тук.

Партньорите ни от WINBET предлагат месец на спортното разнообразие през януари! Ще имате изключителната възможност да избирате от редица специални предложения, свързани с различни спортове. Волейбол, футбол, зимни спортове, хандбал и баскетбол, ще донесат допълнителни бонуси и възможности за потребителите на платформата winbet.bg. Повече информация може да намерите тук.

Снимка 512723

Източник: Winbet

Гледайте 24-ия епизод на "Топ прогнози"! Утре - само в ТОПСПОРТ и SportCafe!