ТОПСПОРТ и Sportcafe представят епизод №22 на предаването "Топ прогнози".

Като наши редовни зрители, вече знаете добре, че гостите в студиото ни са двама. Първо при нас за интервю идва популярно лице от българския футбол. След интересния ни разговор с него, настава време и за същинската част - прогнозите за петте най-интересни двубоя през уикенда.

В "Топ прогнози" предоставяме коефициентите на нашия партньор - WINBET.

Снимка 510143

Източник: topsport.bg

Във втората част на нашето предаване гост в студиото ни бе Димитър Пенев от dsport.bg. Колегата даде експертните си прогнози за петте най-интересни срещи у нас и в Европа през този уикенд.

Ето двубоите, които попаднаха в програмата на "Топ прогнози" (Коефициентите са на нашия партньор WINBET)

ЦСКА - ЛЕВСКИ

ЕВЕРТЪН - АРСЕНАЛ

ТОТНЪМ - ЛЕСТЪР

БАРСЕЛОНА - ВАЛЕНСИЯ

ЛАЦИО - НАПОЛИ

Тити Папазов в "Топ прогнози" за дербито с ЦСКА, новия спонсор, трансфер на Робърта и доверието към Славиша

Тити Папазов в "Топ прогнози" за дербито с ЦСКА, новия спонсор, трансфер на Робърта и доверието към Славиша

Съсобственикът на "сините" и треньор на Левски Лукойкл бе гост в предаването ни

"Не смятам, че може да се стигне до разгром. Прогнозата ми е под 2,5 гола. Колкото и да е голяма разликата в класите, ще има напрежение и в двата отбора. Липсата на публика също ще окаже влияние", започна Пенев. 

"Твърде вероятно е ЦСКА да спечели. "Червените" имат силно нападение, а "сините" много проблеми. Не изключвам вариант този мач да завърши и 1:1. Предвид показаното в последните седмици и месеци ЦСКА е много по-добър от Левски. Това е дерби, което никога не може да прогнозираш. Когато дойде такъв мач силите автоматично се изравняват", допълни той.

А какви бяха прогнозите му за дербитата в Европа, вижте в епизод №22 на "Топ прогнози".

Снимка 510142

Източник: topsport.bg

Припомняме, че предаването е на запис, а коефициентите са актуални към 16 декември (сряда).

Партньорите ни от WINBET имат специална промоция във връзка с дербито между ЦСКА и Левски. Те предлагат специалната си промоция с двойна награда, в която потребителите на www.winbet.bg, които поставят залози с реални средства "на живо" за срещата. С минимален залог от 20 лв., направен при минимален коефициент от 1.30, всеки от тях ще получи 50 бонус-завъртания за играта Vampires vs Wolves на Pragmatic Play. Повече подробности вижте тук.

Снимка 510140

WINBET ще раздаде награди на обща стойност 250 000 лв. в своята специална празнична бонус-игра, която започва от днес. Всеки ден от 18 до 31 декември 2020 г., играчите в платформата winbet.bg могат да спечелят големи парични награди, а в новогодишната нощ един от тях ще спечели голямата награда в играта - лек автомобил Mercedes Benz GLE. Вижте тук подробностите.