Бившата световна №1 в тениса Симона Халеп ще сключи брак с 40-годишния бизнесмен Тони Юруц догодина, съобщава Wowbiz.ro. Сватбата ще се състои през септември 2020 година, след края на US Open.

Американска квалификантка изхвърли Симона Халеп от US Open

Американска квалификантка изхвърли Симона Халеп от US Open

Румънката стигна само до втори кръг

Халеп ще празнува в луксозен ресторант в родния град Констанца. Двамата са планирали тежка сватба и гостите може да са повече от хиляда.

Сред тях ще има роднини на младоженците, много тенисисти и други известни спортисти. През октомври стана ясно, че Стере Халеп, баща на четвъртата ракета в света, е бил склонен да даде одобрението си за сватба, но е помолил да не се пришпорва събитието, за да не повлияе това негативно на кариерата на дъщеря му.

"Всичко вече е обмислено до най-малките детайли. Симона е щастлива, че всичко вече е организирано. Разбира се, остават няколко въпроса - роклята на булката, костюмът на младоженеца, но всичко друго вече е готово ", споделя източникът на информацията.

Избраникът на Халеп е с произход от Северна Македония. Тенисистката е също арумънка от тоза съседна нам страна. Юруц ръководи шест компании и има връзки с високите етажи на властта и е много състоятелен. За него това ще е трети брак, като първите два са продължили доста кратко.