Ливанският бизнесмен Алексис Оханян сподели, че не е гледал на тениса като на сериозен спорт преди да се запознае със съпругата си Серина Уилямс. Той вече има дъщеря от любимата си родена през септември 2017 година.

Тенис комплексът в Уимбълдън се разраства

Тенис комплексът в Уимбълдън се разраства

От Ол Инглънд Клъб ще закупят земята в съседство

"Играл съм отборни спортове през целия си живот. Мислех, че тениса като спорт е някаква шега. Мислех, че хората просто го практикуват, когато искат да потренират малко. Сменях канала, когато попаднех на тенис.

Бях много наивен и с много погрешно мислене като цяло за спорта. Без значение дали имах ден или не, на игрището имаше десет други, или четирима други играчи, които ми помагаха.

Да приемеш загубата и да намериш начин отново да се вдигнеш и да подобриш нивото си - това е нещо, което тя е превърнала в изкуство и няма паралел. Това е психическа сила, която не получава достатъчно внимание в спорта. Психическата сила ти е необходима, когато си сам там долу на полето или корта. Когато няма друг твой съотборник. Нуждаеш се от нея преди всеки сервис. Тази истината е красотата на спорта, не само в даден мач, но и в подготовката за него", разказа как вижда нещата щастливият ливанец.

WTA разреши "котешкия костюм" на Серина Уилямс

WTA разреши "котешкия костюм" на Серина Уилямс

Американката може да го използва във всички турнири организирани от асоциацията