Нова Броудкастинг Груп придоби правата за предаване на престижния тенис турнир от сериите ATP 250 Sofia Open. Надпреварата ще се проведе от 3 до 10 февруари 2019 година и за втора поредна година ще допълва спортно съдържание на каналите от пакетa DIEMA XTRA.

Андре Агаси ще бъде до Григор Димитров на Australian Open

Андре Агаси ще бъде до Григор Димитров на Australian Open

Легендарният американец може да пътува и до Бризбън

Двубоите ще бъдат достъпни и в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA. Нова Броудкастинг Груп ще бъде и ексклузивен медиен партньор на турнира, в който участие са потвърдили седем играчи от топ 30 в световната ранглиста, както и бившият №3 в света Стан Вавринка.

"С придобиването на правата за излъчване на Sofia Open отново ще дадем възможност на зрителите на DIEMA XTRA да преживеят емоциите от едно от най-значимите спортни събития, което се провежда в България през 2019 г. Удовлетворени и щастливи сме, че изпълняваме обещанието да обогатяваме и разнообразяваме ексклузивното спортно съдържание на всички платформи", сподели Николай Андреев, главен финансов директор на Нова Броудкастинг Груп, отговарящ за спорта.

"Радваме се, че DIEMA XTRA, част от Нова Броудкастинг Груп, е част и от нашия отбор. Поздравявам ги, че дават възможност на зрители си да гледат един от най-силните турнири от сериите ATP 250, може би най-силния за 2019 г. -  Sofia Open. Участие е потвърдил носителят на три титли от "Големия шлем", бившият номер 3 в света Стан Вавринка, както и 7 играчи от топ 30 в света, но може да очакваме и още изненади за българската публика", заяви Горан Джокович, турнирен директор на Sofia Open.