В очакване на истинските звездни тенис сблъсъци в "Арена Армеец" от 7 до 14 ноември, стартира битката за титлата "Мистър SOFIA OPEN 2020"! За втора поредна година организаторите на турнира от категория ATП 250 дават възможност световните тенисисти да спорят не само на корта с ракета в ръка, но и за приз за красота.

От днес (29 октомври) до 23:59 часа на 8 ноември всеки може да подкрепи своя избраник като гласува с LIKE за най-красивия, чаровен и привлекателен състезател във фейсбук страницата на SOFIA OPEN - https://www.facebook.com/sofiaopentennis/.

Деветте селектирани претенденти за "Мистър Sofia Open 2020" са: Борна Чорич, Душан Лайович, Карен Хачанов, Каспер Рууд, Николоз Басилашвили, Тейлър Фриц,

Феликс Оже-Алиасим, Филип Краинович и Юго Юмбер. А 10-ият номиниран остава в тайна до следващата седмица!

Изборът за "Мистър SOFIA OPEN 2020" ще бъде в две фази - гласуване на феновете и звездно жури. Селектирани светски дами ще дадат своя вот, който ще бъде колабориран с гласовете на феновете във фейсбук. Един от гласувалите фенове ще получи двоен билет за полуфиналите на турнира!

Първият по рода си "Мистър SOFIA OPEN" е Фернандо Вердаско, който спечели приза през 2019 година. Наследникът му за 2020 година ще бъде обявен на 10 ноември.

Включете се в избора на "Мистър Sofia Open 2020" и спечелете!

Феликс Оже-Алиасим - астралният близнакът на Роджър Федерер

Феликс Оже-Алиасим - астралният близнакът на Роджър Федерер

Корените на талантливия канадец са от Того, където е роден неговият баща