Най-добрият български тенисист Григор Димитров сподели, че професионалният спорт пречи на личния живот. В интервю за BTV живеещият в Монте Карло хасковлия каза, че семейството и децата за на дневен ред за него:

"Разбира се, че тенисът пречи на личния ми живот. Едвам виждам семейството си. Приятелите ми могат да се преброят на едната ръка, но имам приятели. Не мога да планирам ваканция, не мога да планирам дните напред с почивки", каза Димитров.

"Плюсовете са, че имам приятелката си по всяко едно време. Има и много минуси. Има моменти, в които не се чуваме с дни. Единият е в студиото, другият на корта. Тя идва по-често при мен", добави най-добрият български тенисист.  

Адриан Андреев с нова победа на "Ориндж Боул"

Адриан Андреев с нова победа на "Ориндж Боул"

Българският талант победи във втория кръг французина Лилиан Мармузе

"Всичко идва до това как ще се разбереш с човека. Аз винаги съм бил честен с нея. Тенисът е на първо място за мен и тя трябва да го приеме или не", продължи Григор.  

"Разбира се, че семейството и децата са на дневен ред за мен. Това е нещо, за което постоянно мисля, особено по време на празниците. Бих го оценил много, но в момента това е малко по-встрани. Има време за това", каза още Димитров.

Снимка 392958

Източник: Instagram / Grigor Dimitrov