На 23-ти април 2010 г., петък, от 12:30 часа в хотел Радисън, площад Народно събрание 4, бална зала “Александър”, БНП Париба С.А. – клон София ще подпише договор за генерално спонсорство с Българската федерация по тенис.

Новите възможности на БНП Париба и ролята на спорта в света на финансите в глобален и локален аспект ще са основните акценти на специална пресконференция. Подкрепяйки Българската федерация по тенис, БНП Париба затвърждава традиционната си позиция на спонсор номер 1 в света на тениса.

В пресконференцията ще участват г-н Улрих Шуберт, главен изпълнителен директор на БНП Париба С.А. – клон София, г-н Франческо Ричи Бити, президент на Международната федерация по тенис, г-н Стефан Цветков, президент на Българската федерация по тенис. След пресконференцията, има организиран коктейл.

В България БНП Париба развива инвестиционна, корпоративна и застрахователна дейност, както и потребителско кредитиране. БНП Париба ще подкрепя развитието на тениса в България на всички нива, като особено внимание ще се отделя на тениса за образователни програми.

БНП Париба и Българската федерация по тенис ще работят заедно, насочвайки усилията си към подкрепа за децата в неравностойно положение.