Струмска слава (Радомир) и ФК ЦСКА 1948 II завършиха нарвно 0:0 в мач от 23 кръг на Втора лига. След мача старши треньорът на домакините Владимир Димитров изрази недоволство от решенията на съдиите пред официалния сайт на клуба:

Господин Димитров, мнението ви за мача?

- Изключително съм доволен от всички футболисти, от желанието им, от раздаването на терена. Ако в Плевен не бях доволен и изиграхме един от най-слабите си мачове, срещу ЦСКА 1948 II играхме прекрасно. Пресирахме 90 минути - нещо, което се случва рядко, момчетата издържаха физически и искрено ги поздравявам.

Може ли да съжалявате за пропуснатите три точки?

- Създадохме и няколко стопроцентови положения за гол. Боби Николов имаше ситуация с глава от няколко метра, вратарят изби удар на Ласков от фал, а топката отиваше под гредата. В последните секунди Кадрич при отбита топка и аз не си обяснявам как не я вкара във вратата.

Как ще коментирате съдийството?

- Не ми се искаше да говоря по този въпрос, но във втори пореден мач съдиите ни ощетяват! Този път го направиха зверски. В 90-ата минута реферът не ни даде чиста дузпа за игра с ръка на противников състезател. Ясно се вижда как ръката му е разперена, но не я даде. След това си признава, че е имало ръка, но ние какво печелим от това?!

Притеснява ли ви, че в два поредни мача не успяваме да реализираме гол?

- Аз гледам нашата игра. Искаше ми се да подгоним отборите пред нас в челото на класирането, яд ме е, но факторът съдийство започна да оказва влияние!

Следва гостуване на Спортист в Своге.

- За тях този мач ще бъде финал. Ще ни е трудно, но така или иначе ние нямаме нито един лесен мач до края на сезона.

Струмска Слава и ФК ЦСКА 1948 ІІ не си отбелязаха гол

Струмска Слава и ФК ЦСКА 1948 ІІ не си отбелязаха гол

Двата отбора си разделиха по една точка