Втородивизионният Струмска слава (Радомир) обяви раздялата с един играч от защитата, както и връщането на опитния Румен Сандев. Радомирци имат и един контузен футболист след успеха с 3:0 над Пирин (Благоевград).

Поредното попълнение в редиците на пред вратата е опитният Румен Сандев. Защитникът се завръща в Радомир, където изкара три години (2020-2023) преди да премине в Марек (Дупница), където игра за последно миналата есен. Румен Сандев е роден на 19 ноември 1988 година и в кариерата си е минал през отборите на Малеш Микрево, Пирин Благоевград, Арда Кърджали, Септември София и вече споменатия престой в Струмска слава, а за последно бе в Марек (Дупница).

Преди това от клуба обявиха, че прекратяват договора на Слави Косов по взаимно съгласие. Роденият на 7 февруари 2000 година бранител пристигна в Радомир през лятото на 2023 година преди началото на настоящия сезон. Косов е юноша на Септември София, след това премина през Хебър (Пазарджик) и Септември (Симитли), а преди да дойде в Струмска слава игра в Литекс (Ловеч).

Друг от новите попълнения - крилото Евгений Илиев, ще отсъства от терените около две седмици. Той получи контузия преди няколко дни, а вчера премина ядрено-магнитен резонанс. Резултатите са разкъсани мускулни влакна на бедрото, което ще наложи известна почивка и възстановяване за футболиста.

Евгений Илиев се присъедини към нашия клуб по време на настоящата пауза, като дойде от Спартак (Варна). Той може да играе и като крило, и като офанзивен полузащитник.

Струмска слава се подсили с бивш играч на Локо (Сф)

Струмска слава се подсили с бивш играч на Локо (Сф)

Ето кой е той