Треньорът на Спортист (Своге) - Борислав Кьосев остана много разочарован след поражението на тима му от Славия с 1:2 за Sesame Купа на България.

"Приличен мач се получи. Много добре си свършихме работата. Противопоставихме се на Славия. Съдията много добре се справи. За каквото беше поел отговорност, го свърши. Такива неща влияят толкова зле, че скоро може да приключи целият български футбол.

Говорих с президента и е готов още утре да си подаде оставката и ще спре да спонсорира отбора. Не може хората да си дават парите и да се гаврят по този начин с отборите, които нямат позиции. Това е пълна подигравка. Ясно е, че нито бяхме фаворити днес, нито за спечелване на Купата, но нека се решават нещата на терена, а не извън него.

Два чисти гола ни отмениха. Още вчера ни бяха предупредили, че този съдия идва с мисия. Аз по принцип не вярвам на такива работи, но нещата излизат извън контрол.

Противопоставихме се много добре на един от водещите отбори. Чисто физически бяхме по-добре в продълженията. Изпуснахме повече положения. Залужавахме повече победата", каза Кьосев.

Славия победи Спортист (Своге) с 2:1

Славия се добра до 1/8-финалите на Купата на България с гол в продълженията

Вижте подробности