Старши треньорът на Спортист (Своге) Георги Чиликов похвали своите футболисти след загубата от Левски. "Шоколадите" отстъпиха с 0:1 в контролна среща, играна на стадион "Георги Аспарухов". Наставникът заяви, че отборът му е стоял добре на терена и се надява това представяне да се пренесе и в мачовете от Втора лига.

"Изключително полезна контрола за нас, надявам се и за Левски. Съжалявам за контузията на един от техните футболисти (б.а. Фабио Лима). Ако трябва реално да погледнем нещата, стояхме доста добре срещу отбор като Левски. Надявам се така да стоим и в първенството, защото в много от мачовете не го правим.

Левски чукна Спортист (Своге) в нестандартна контрола, Билал Бари се завърна с победен гол

Левски чукна Спортист (Своге) в нестандартна контрола, Билал Бари се завърна с победен гол

"Сините" надвиха "шоколадите" с 1:0

Тук футболистите искат да се докажат - добър терен, противник. Не трябва обаче да разграничаваме мачовете от първенството, където е истината. Надявам се този мач да ни помогне и да ни послужи като мотивация.

Винаги е удоволствие и чест да играеш срещу Левски на "Герена" - приятно място за футбол. Мен ме радва, че показахме някакво лице. Работим за подобрението на тези футболисти и те го показват. В официалните мачове е истината, там се проявява характер и се расте", каза Георги Чиликов.