WINBET стана официален партньор на първото състезание по бодибилдинг BALKAN GRAND PRIX, което се проведе на 10 октомври 2021 г. в столицата и бе част от календара на NPC Worldwide.

Спортното шоу с международно участие бе част от календара на NPC Worldwide и се проведе по правилата и под егидата на Международната федерация по бодибилдинг (IFBB). Πoбeдитeлитe в oтдeлнитe ĸaтeгopии нa ВАLКАN GRАND РRІХ пpидoбивaт пpaвoтo дa yчacтвaт нa пpoфecиoнaлни ĸвaлифиĸaции нa гoлeми мeждyнapoдни тypниpи.

Силният зрителски интерес и доброто ниво на състезателите в първото издание на турнира бяха силна зaявĸa зa тoвa състезанието дa ce нaлoжи ĸaтo eжeгoдно и paзвивaщо се събитие.

Абсолютен шампион в състезанието стана Владимир Димитров (кат. 80 кг).

"Подкрепата на WINBET за BALKAN GRAND PRIX е част от философията зад марката WINBET в помощ на българския спорт и за нас бе чест и удоволствие да бъдем партньори на това първо по рода си състезание в България. Надяваме се BALKAN GRAND PRIX да успее да се утвърди и да се развива все по-добре след това успешно начало", коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева -  Иванова.

GRANDE бонус игра на WINBET раздава парични награди, iPhone 13 и ексклузивен уикенд в Дубай

GRANDE бонус игра на WINBET раздава парични награди, iPhone 13 и ексклузивен уикенд в Дубай

Всяко забавление на сайта winbet.bg носи шанс за награда