Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов подписа договори с шест организации, които са защитили успешно проекти по Национална програма за младежта (2016-2016), Подпрограма 2 "Национални младежки инициативи и кампании", тематична област 2 "Развитие на младежката работа".

Национална програма за младежта е един от инструментите за изпълнение на приоритетите на националната политика за младите хора. Тя се базира на отчетените потребности на младежите в страната и е в синхрон с приоритетите на европейската политика за младежта. Програмата е в съответствие с и изпълнява целите на Националната младежка стратегия за младежта, приета от Министерски съвет през октомври 2010. Така зам.-министърът представи програмата пред гостуващите организации. Той ги поздрави от името на министър Красен Кралев и им пожела ползотворно сътрудничество и успехи в работата си с младите хора в страната.

Договори бяха подписани със Сдружение "Ямболски младежки информационен център", Фондация "Международна фондация за развитието на Уай-Пиър", Сдружение "Младежко европейско общество", Фондация "Алтернативи ЕС", Сдружение "Фабрика детските мечти" и Сдружение "Ню Перформънс".

Зам.-министър Павлов откри обновената със средства на ММС спортна зала в град Белово

Зам.-министър Павлов откри обновената със средства на ММС спортна зала в град Белово

"Изключително много се радвам да присъствам на откриването на тази спортна зала"