В 37-ия тираж играта 6 от 49 осемнадесет участници бяха на едно число разстояние да спечелят джакпота от 2 677 061 лева. Числата които можеха да им го сервират в банковите сметки са 3, 6, 10, 20, 24 и 48. Напрежението достигна своя връх за едни участник в играта, който позна първите пет числа от печелившата комбинация, но не успя да преодолее последното шесто число, което щеше да го направи 110- тия тото милионер на България.

Тенденцията за масово печелене на пари традиционно продължи в играта 5 от 35 и в нея 16 325 участници приключиха деня с печалби. Най-големият късметлия повдигна икономическия си статус с печалба от 25 688 лева.

Най-голямата сума, печелена онлайн в „Спорт Тото“ зарадва еколог от София, баща на двама близнаци

Най-голямата сума, печелена онлайн в „Спорт Тото“ зарадва еколог от София, баща на двама близнаци

Съветът му към феновете на играта е...

Играта Тото Джокер, традиционно доказа, че участието в нея е огромен шанс за солидни приходи от тотализатора. Трите позиции и цифри широко отвориха вратите пред късмета на осемнадесет фенове на играта, които познаха цялата печеливша комбинация. Прогнозният джакпот в играта Тото Джокер за неделния тираж е сумата от 40 000 лева, а минималният залог, който ще ви направи претенденти за печалби е 20 стотинки.

В джакпотната игра 6 от 42, печелившата комбинация събра числата 3, 6, 13, 27, 29 и 39. Късметът се усмихнат на 5 891 участници, които щастливия шанс награди с печалби, а на трима от тях не им достигна само по едно число да грабнат джакпота от 380 448 лева.

Внушителни допълнителни печалби, е предвидил Български спортен тотализатор и в 38-ия тираж!

Неделният тираж на 10-ти май, ще приключи изключително късметлийски за един участник в играта 6 от 49, защото чрез жребий ще спечели луксозен автомобил от тотото, при това без да залага допълнително. Шансове за нова лъскава кола имат всички, които са заложили за играта в 38-мия тираж.

Възможностите за допълнителни печалби, ще продължат и в игрите втори тото шанс на 6 от 49 и 5 от 35. Тези игри не са обвързани с допълнителни залози, но за сметка на това могат да донесат апетитни допълнителни печалби. Най-големите късметлии, могат да се сдобият с печалби до 150 000 лева от играта втори тото шанс на 6 от 49 и до 200 000 лева от играта втори тото шанс на 5 от 35. Не пропускайте да ударите едно рамо на късмета си, като направите залози за тиража тази неделя.

Разбира се, най-желаните печалби са джакпотите, които от началото на годината направиха четирима участници тото милионери. В предстоящият 38-ми тираж, очакваният джакпот в играта 6 от 49 е внушителната сума от 2 900 000 лева, в играта 6 от42 прогнозният джакпот е 400 000 лева, а в играта Тото 2 - Зодиак, постоянният джакпот от 3 000 000 лева продължава да бъде изкушаваща цел за всички участници в тази игра.

Продължават да са актуални и възможностите за участие в разпределянето на допълнителни печалби в кампанията за лоялни клиенти "Всеки ден е Великден". Всички които натрупват точки в персоналните си карти Тото клуб, имат възможност да се включат в жребий за 15 ваучера за почивки в страната и чужбина. Всеки ваучер е на стойност 2 0000 лева и може да бъде използван в срок от една година, а това е достатъчно време да определите кога точно искате да го използвате. Всеки залог за числовите или моментните лотарийни игри равен или надвишаващ сумата от 1.50 лева носи една точка, а 15 точки дават един шанс за участие в жребия. Картите Тото клуб са персонални и могат да бъдат получени безплатно във всеки тото-пункт. Почитатели на онлайн залозите, също имат възможност да се включат в кампанията, като изберат опцията програма за лоялност от менюто за електронни залози на www.toto.bg. Кампанията продължава до 24 май, а печелившите ще бъдат изтеглени на произволен принцип на живо в предаването на 31 май по БНТ.

Тази неделя, са предвидени две допълнителни печалби за почитателите на моментните лотарийни игри. Всички, които регистрират кодовете на своите непечеливши талони до полунощ на 9-ти май ще се участват в жребий за спечелване на лед телевизор 32 инча и допълнителна печалба от 500 лева.

Крайният срок за залози в числовите игри на тотото е до 18 часа в тиражните дни в тото-пунктовете и онлайн на нашия сайт.

Не забравяйте да следите всички актуални новини и игри на сайта www.toto.bg,както , в социалните мрежи, както във фейсбук страницата на Тотализатора.

Спорт Тото раздаде големи печалби и през април, а двама българи станаха милионери

Спорт Тото раздаде големи печалби и през април, а двама българи станаха милионери