Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова коментира неприятния инцидент с гимнастичката Цветелина Стоянова. 

"Чудех се дали е правилно заминаването на ансамбъла за Израел, но по-добре беше да са там сред спортисти, а не тук, където щяха да бъдат разкъсани от всички”, заяви председателят на БОК Стефка Костадинова за инцидента с гимнастичката Цвети Стоянова.

„Аз бях много шокирана след новината за Цвети. Отказах няколко пътувания и от деня, в който се случи тази трагедия аз съм в непрестанен контакт с болница „Пирогов” и професор Миланов. Все се надявам да е станало случайно, защото не може един световен шампион да постъпи така. Нещо е ставало в главичката й и нещо тя е изживявала. Слушах баба й, която каза, че гимнастичките наистина са едно семейство. Нека съхраним тези деца, защото и на тях не им е лесно. В началото се чудех дали е правилно или не заминаването им за Израел, но после си казах, че е по-добре да са там сред спортисти, а не тук, където щяха да бъдат разкъсани от всички страни и хора. А те дори и да бяха в България не могат да влязат в реанимация и нямаше как да бъдат до нея. Вчера Цвети е претърпяла операция на гръбначния стълб и се надявам да е жива и здрава”, каза още президентът на БОК.