Специализираното предаване на Topsport.bg за фитнес и бодибилдинг - „Съветите на Юлий" продължава с всичка сила.

Водещият Георги Петков и лидерът на предаването и главно действащо лице - Юлий Русев се опитват да въведат трениращите в залата. Поетапно разглеждаме стъпките, по които би следвало да преминете, ако желаете да постигнете резултатите, към които се стремите.

Ще научите какво зависи от вас самите, как бихте могли да подпомогнете развитието си и достатъчни ли са само постоянството и личната мотивация - всеки месец, само в Topsport.bg.

В епизодите ни до момента поехме по началните стъпки във фитнес залата, като обяснихме на теория какво би трябвало да включва подготовката ви, а можехте да наблюдавате и първите демонстрации на Юлий Русев.

Говорихме за някои от най-популярните хранителни добавки, а засегнахме и една от най-наболелите теми в спортните среди, не само в България, но и в целия свят - тази за забранените анаболни стероиди.

Всичко това можете да видите събрано на едно място в страницата ни в социалната мрежа!

Какво представляват анаболните стероиди и защо първоначалният им замисъл, цели и предназначение - на важни, животоспасяващи в дадени случаи медикаменти, е изкривен от стремежа на трениращите в различни спортове да постигнат свръхчовешки резултати, научихте в поредица епизоди от предаването ни.

 

В 30-ото издание от "Съветите на Юлий" лидерът на предаването ни представя специално за потребителите на ТОПСПОРТ поредната си демонстрация:

Тренировка за гърди и бицепс!

Гледайте, реагирайте, питайте!

Успех!

 

Вашето мнение е от определящо значение за нас и това, което правим. Очакваме всички нови въпроси, реакции и впечатленията на страницата ни във Фейсбук (Съветите на Юлий) или на електронната поща на предаването ни - yuliytop@abv.bg.

Благодарим ви!