Никой не вярваше, но се случи! Николета Лозанова, Ники Михайлов и Валери Божинов се събраха! И за ужас на светските хроникьори, любовна драма няма. Напротив, популярните личности обединиха звездни усилия, за да оставят своя ярък отпечатък върху новата кампания "До всеки истински играч, стои друг играч", на една от най-успешните бетинг компании в България efbet.

efbet - вече 30 години тръпката е навсякъде!

efbet - вече 30 години тръпката е навсякъде!

Компанията спонсорира и си партнира успешно с повече от 150 спортни клуба и федерации

Като генерален спонсор на родното футболно първенство efbet Лига и редица други спортни федерации и имена, операторът очаквано заложи на сигурното и ангажира български спортисти и звезди, широко разпознаваеми в нашето общество.

Кампанията, започнала с тийзър, е дело на една от най-успешните творчески агенции "Saatchi & Saatchi". 40-секундното видео "превзе" интернет пространството, а оригиналността и качеството на продукцията бяха оценени високо. Дори и от хора, които не са запознати със специфичната обвързаност между героите в реалния живот.

Рекламата "До всеки истински играч, стои друг играч " е позитивна, шеговита, та дори и мотивираща. 

Международният бранд efbet съвсем наскоро отбеляза своята 30-годишнина, а това го направи още по-разнообразен към неговите клиенти. Дори и в момента можем да забележим присъствието на 30% повече бонус, релевантно с годините професионална практика на рожденика.

Инспириран от безбройните позитиви, съпътстващи имиджовата му кампания, българският букмейкър ще бъде изключително активен по време на най-любовния месец през годината. Във връзка с провеждането на първия турнир от Големия шлем за сезона Australian open (8-21 февруари), брандът тематично подарява 28 тенис ракети HEAD - висок клас.

Играта се провежда във Facebook профила на букмейкъра. Числото на любовта "14" придава сакралността си, тъй като толкова от женските ракети на компанията ще бъдат предназначени за винаги очакващите подаръци дами. Същият брой мъжки ракети е предвиден и за господата, тайно мечтаещи да придобият класата на своите любимци Григор Димитров, Джокович, Федерер, Надал...

Казват, че любовта, не е да намериш някой с когото да живееш, а някой, без когото не можеш да живееш. В този случай, истинската любов е тази, когато играеш тенис с любимата си половинка. А от efbet са приготвили страхотни подаръци. 

Пълните условия може да видите в страницата на efbet, където на 25 февруари ще бъдат обявени и спечелилите, или тук. А до тогава може да се наслаждавате на все по-атрактивните бонуси, предложения и тематични игри, предлагани от оператора.