Седемкратната европейска шампионка по шорттрек Евгения Раданова беше най-бърза и на 1000 метра, след като в събота победи на 1500 метра. Така Раданова завърши първа в крайното класиране на републиканското първенство за всички възрасти, което се проведе на столичната пързалка "Славия".

На второ място както в дисциплината, така и в крайното класиране остана Марина Георгиева-Николова, а трета е Даниела Иванова.

На 1000 метра победи Асен Пандов пред Кирил Пандов и Владимир Цветков от "Айс пик". При мъжете крайното класиране оглави Асен Пандов пред брат си Кирил, и двамата от "Славия". Трети се нареди Николай Станчев от "Айс пик".

При юношите и девойките в крайното класиране първи са съответно Нели Цанкова от "Славия" и Виктор Димитров от "Айс пик". В състезанието при мъжките щафети на 5000 метра победител е "Славия" пред "Айс пик" и "Ледени звезди".

При жените имаше само една щафета - на националния отбор, който проведе тренировка за време. Националките на България заминават на 6 март за участие на Световното първенство по шорттрек в Италия.