"Ежедневно откриваме различни обекти, които са построени от правителството на Бойко Борисов. Нашата мисия е да градим страната ни, а не да я разрушаваме, както правеха правителствата преди нас."

Това написа доскорошният спортен министър Красен Кралев на профила си във Фейсбук.

Главният секретар на ММС осъден два пъти... от ММС

Главният секретар на ММС осъден два пъти... от ММС

Научете подробности

"В Русе заедно с кандидатите за народни представители Бедрос Пехливанян и Севдалина Стоянова, която е и треньор по спортна стрелба в клуб "Локомотив", и с родители на спортуващите деца, осветихме с водосвет залата по спортна стрелба "Стрелбище за шампиони - Мария Гроздева". Залата е реконструирана със средства на родителите, а ние осигурихме закупуването на електронни мишени. Оборудването е на стойност 58 000лв. и е на най-високо ниво. Със същото оборудване ще се стреля на Олимпиадата в Токио. Щастлив съм, че за един от най-успешните български спортовете, донесъл на страната ни толкова много радост и гордост, вече в Русе има тренировъчна база на високо ниво", споделя Кралев.

Снимка 538017

Източник: Facebook

Бившият спортен министър е провел среща и с ръководството и състезателите на един от лидерите в българския бокс - "Боксов клуб Русе".

"По време на нашето управление изградихме нова боксова зала, за която бяха инвестирани над 400 000 лв. За жалост към момента залата не е газифицирана. Проектът за газифициране е изготвен и одобрен, но служебното правителство на Радев не пуска обществена поръчка. Това е поредния нереализиран поради тяхното бездействие проект", отбелязва Кралев.

"Вярвам, че след 11 юли ще можем с подкрепата на гражданите да си върнем реда и държавата отново да заработи", уверен е той.

Андрей Кузманов назначи цирков режисьор в ММС, даде му почетен плакет

Андрей Кузманов назначи цирков режисьор в ММС, даде му почетен плакет

Вижте подробности